Onderhoud aan uw pand in de regio Emmen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

‘Goed onderhoud is het halve werk…’ is het motto van Bouwgroep Wijnands & Vinke. De binnenkant van uw huis of bedrijfspand moet u goed verzorgen, maar ook de buitenkant is belangrijk. Dat ziet er in de eerste plaats mooier uit, maar onderhoud draagt ook bij aan de levensduur van uw pand. Ons bouwbedrijf maakt uw pand weer zo goed als nieuw door kleinschalig onderhoud, nieuwe kozijnen of complete renovaties.

Onderhoud door een vertrouwd bouwbedrijf

Vaak zijn het de kleine dingen die erbij inschieten. Denk aan een likje verf, de dakbedekking van uw dakkapel vervangen of nieuw stucwerk. Bouwgroep Wijnands & Vinke in de omgeving van Emmen neemt dit graag op zich. Goed onderhoud is een investering in uw woning. Naast de verlengde levensduur, zorgt het er namelijk ook voor dat de waarde van uw woning wordt verhoogd. Hierbij houden wij rekening met de huidige isolatiewaarden van uw woning. Alleen maar voordelen dus.

Veilig hang- en sluitwerk

Beschikt uw woning over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)? De PKVW houdt in dat de kwaliteit en montage van uw sloten gewaarborgd zijn. Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf en helpen u uw huis en bedrijfspand te beschermen tegen inbrekers. De voordelen van een PKVW:

  • De kans op een geslaagde inbraak is tot 90% minder
  • We lopen de complete beveiliging van uw huis of pand na
  • We kijken naar de brandveiligheid met rookmelders en de verlichting in en om uw huis
  • U krijgt korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars
IK WIL EEN GOED BEVEILIGD HUIS