MEER LICHT EN RUIMTE DANKZIJ UW NIEUWE DAKKAPEL

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een donkere en kleine kamer geeft u meer ruimte door een dakkapel. Bouwgroep Wijnands & Vinke uit Erica plaatst hem voor u. Voor reparatie en onderhoud van uw bestaande dakkapel schakelt u ons ook in.

EEN DAKKAPEL BINNEN EEN DAG

Wist u dat we binnen één dag een dakkapel kunnen plaatsen? Kies voor een kant-en-klaar model, zodat de nieuwe dakkapel snel en makkelijk geplaatst kan worden. De volgende dag heeft u al een grotere kamer! Er is ook de mogelijkheid om uw dakkapel door ons bedrijf bij u thuis te laten opbouwen.


U kunt kiezen uit een dakkapel van kunststof of een meer traditionele dakkapel van hout. Beide hebben een aantal voordelen. Kunststof dakkapellen zijn makkelijk in onderhoud en hebben een goede isolatie. Houten dakkapellen zijn zeer geschikt voor maatwerk en makkelijk te repareren. Ook kunnen wij horren, rolluiken, screens en andere zonwering leveren bij uw dakkapel.

WELKE DAKKAPEL KIEST U?

EEN DAKKAPEL BINNEN EEN DAG

De voordelen van een dakkapel

Een dakkapel heeft vele voordelen. Naast extra ruimte en licht, verhoogt een dakkapel de waarde van uw huis. Daarnaast kunt u een dakkapel onder bepaalde voorwaarden vergunningsvrij laten plaatsen:

  • Als de dakkapel een plat dak heeft
  • Als deze wordt geplaatst aan de achtergevel van uw dak
  • Als de dakkapel binnen bepaalde afmetingen blijft
Wordt er voldaan aan deze punten, dan kunt in bijna alle gevallen een dakkapel vergunningsvrij laten bouwen.
NEEM CONTACT OP VOOR ADVIES