Wij verbouwen de boel grondig

Ons bouwbedrijf verbouwt uw huis van boven tot onder

Hoe blij we ook zijn met ons huis, wat meer ruimte is altijd welkom. Een mooie serre bijvoorbeeld, of een dakkapel voor meer licht. Wijnands & Vinke in Erica, vlakbij Emmen, realiseert samen met u extra ruimte.
 

Nieuwe serre of aanbouw?

Verbouwing

U ziet het al voor zich: een mooie serre om heerlijk van de zon te genieten. Of wat extra woonoppervlak om zo die grote eettafel kwijt te kunnen. Wat uw droom voor uw huis ook is, wij verwezenlijken hem. Zo blijft u op uw vertrouwde stek, maar heeft u wel een groter huis.


U wilt natuurlijk dat de verbouwing snel wordt afgerond. Daarom bespreken we samen met u de beste planning, waarna we duidelijke afspraken maken. Op basis van uw wensen komen we gezamenlijk tot een mooi eindresultaat waar u nog jaren van geniet.

Verbouwingsprojecten

huis verbouwen

Onze verbouwingen staan als een huis

Bouwgroep Wijnands & Vinke heeft jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen, klein of groot. Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn, is de diegene die uw verbouwing doet ook uw vaste contactpersoon. Zo kan er direct geschakeld worden, mocht dat nodig zijn.


Na een persoonlijk gesprek, waarin we uw specifieke wensen bespreken, sturen we u een op maat gemaakte offerte. Bel 06-54986111.

Vraag een offerte aan