Goed onderhoud is het halve werk

Bouwgroep Wijnands & Vinke onderhoudt uw pand

De binnenkant van uw huis of bedrijfspand moet u goed verzorgen, maar ook de buitenkant is belangrijk. Dat ziet er natuurlijk mooier uit, maar draagt ook bij aan de levensduur van uw pand. Ons bouwbedrijf maakt uw pand weer zo goed als nieuw door kleinschalig onderhoud, nieuwe kozijnen of complete renovaties.
 

Onderhoud door ons bedrijf

Vaak zijn het de kleine dingen die erbij inschieten. Denk aan een likje verf, de dakbedekking van uw dakkapel vervangen of nieuw stucwerk. Bouwgroep Wijnands & Vinke in de omgeving van Emmen neemt dit graag op zich. Goed onderhoud is een investering in uw woning. Naast de verlengde levensduur, zorgt het er namelijk ook voor dat de waarde van uw woning wordt verhoogd. Hierbij houden wij rekening met de huidige isolatiewaarden van uw woning. Alleen maar voordelen dus.

Veilig hang- en sluitwerk

Beschikt uw woning over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)? De PKVW houdt in dat de kwaliteit en montage van uw sloten gewaarborgd zijn. Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf en helpen u uw huis en bedrijfspand te beschermen tegen inbrekers.


De voordelen van een PKVW:

  • de kans op een geslaagde inbraak is tot 90% minder
  • we lopen de complete beveiliging van uw huis of pand na
  • we kijken naar de brandveiligheid met rookmelders en de verlichting in en om uw huis
  • u krijgt korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars
onderhoud bedrijfspand

Contact

Zijn de kozijnen toe aan vervanging of wilt u nieuw stucwerk op de muren?
Voor grote of kleine klussen aan uw huis of bedrijfspand in de omgeving van Emmen belt u 06-54986111.

Neem contact op