Wij gaan voor u het dak op

Meer licht en ruimte dankzij uw nieuwe dakkapel

Een donkere en kleine kamer geeft u meer ruimte door een dakkapel. Bouwgroep Wijnands & Vinke plaatst hem voor u. Voor reparatie en onderhoud aan uw bestaande dakkapel schakelt u ons ook in.
 

Een dakkapel binnen één dag

dakkapel plaatsen

Wist u dat we binnen één dag een dakkapel kunnen plaatsen? Kies voor een kant-en-klaar model, zodat de nieuwe dakkapel snel en makkelijk wordt geplaatst. U heeft dan al de daaropvolgende dag een grotere kamer. Er is ook de mogelijkheid om uw dakkapel door ons bedrijf bij u thuis te laten opbouwen.


U kunt kiezen uit een dakkapel van kunststof of een meer traditionele van hout. Beiden hebben een aantal voordelen. Kunststof dakkapellen zijn makkelijk in onderhoud en hebben een goede isolatie. De houten dakkapellen zijn zeer geschikt voor maatwerk en makkelijk te repareren. Ook kunnen wij horren, rolluiken en screens en andere zonwering leveren bij uw dakkapel. 

Waarom een dakkapel?

Een dakkapel heeft vele voordelen. Naast extra ruimte en licht, verhoogt het ook de waarde van uw huis. Daarnaast kunt u een dakkapel onder bepaalde voorwaarden vergunningsvrij laten plaatsen:

  • als het een plat dak heeft
  • als het wordt geplaatst aan de achtergevel van uw dak
  • als het binnen bepaalde afmetingen blijft

Wordt er voldaan aan deze punten, dan kunt in bijna alle gevallen een dakkapel vergunningsvrij laten bouwen.

dakkapel